Discussieworkshop HR & Imago

Heeft u moeite met het vinden en vasthouden van jong talent? Vraagt u uzelf af hoe u talent herkent? En hoe gaat u eigenlijk om met uw oude, ‘grijze’ talenten? Uw Human Capital bepaalt de waarde van uw bedrijf, nu en in de toekomst.

Graag nodigen Dinalog, TLN en EVO u uit voor een inspirerende discussieworkshop over de uitdagingen waar de HR manager in de logistiek voor staat.
Locatie: Dinalog, Princehagelaan 13, 4813 DA Breda
Datum: Vrijdag 14 maart 2014 van 13:45 uur -17:45 uur

De logistieke sector verandert en daagt u en uw medewerkers uit om telkens weer opnieuw grenzen te verleggen. Om uw bedrijfsprocessen te kunnen blijven optimaliseren is een goed werkend team daarom van cruciaal belang.

Als ondernemer doet u natuurlijk uw uiterste best om uw medewerkers de ruimte te bieden voor de ontwikkeling van hun talent. De discussieworkshop ‘HR & Imago’ kan u helpen verder richting te geven bij de invulling van uw HR-agenda. De volgende thema’s komen in de workshop aan bod:

  • talent werving & ontwikkeling
  • omgaan met generatieverschillen
  • kennisbehoud en ontwikkeling
  • zij-instroom

Naast deze onderwerpen zijn wij erg benieuwd naar wat u als ondernemer bezig houdt. In het programma is daarom ruimte om uw eigen Human Research-uitdagingen, kansen en mogelijke valkuilen te bespreken. Samen met de aanwezige experts wordt uw onderwerp uitgebreid behandeld.

De middag start met een inspirerende opening, onder leiding van Steven Gudde van Olympia Uitzendbureau en de Hogeschool Amsterdam. Na afloop wordt aan de trainees, die het Dinalog Young Professional Traineeship succesvol hebben afgerond, hun certificaat uitgereikt.
Kortom: een inspirerende en feestelijke middag waar we u graag voor uitnodigen.

Programma

13h45 Ontvangst met koffie en thee
14h00 Opening en inleiding door Dinalog, TLN, EVO
14h15 Ontwikkelingen en uitdagingen in HR – Steven Gudde (Olympia Uitzendbureau)
14h45 Workshops
16h15 Plenaire discussie
16h45 Evaluatie en afsluitende netwerkborrel
17h45 Einde
 


Aanmelden

Meld u voor 7 maart aan via www.dinalog.nl. of stuur een mail naar Nikie van Gils via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Deelname is gratis.

Tot 14 maart!


Contactgegevens

Danny Vanrijkel

POM Oost-Vlaanderen
Seminariestraat 2
9000 Gent, België

Tel: +32 (0)9 267 86 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.grenzelozelogistiek.be

Met de steun van:

Agentschap Ondernemen

Vlaanderen in Actie

kaart